INFOGRAFIA QUÈ FEM ?


 

....

....

....

 

 

 

Animació 3D
CD-Roms
Guions
Il.lustració Infografia
Vídeo
Webs
3D Interactiu

Altres serveis

 


La infografia permet crear imatges realistes, quasi fotogràfiques, o si es vol, imatges fictícies de qualsevol ésser o objecte. Això fa que, a través del modelat 3D, puguem obtenir aquelles imatges que, moltes vegades, ens serien impossibles o molt més costoses d'obtenir a partir d'altres tècniques.

A Zoòtrop considerem la infografia com una nova forma de il.lustrar. La infografia, com la il.lustració, no només ha d'acompanyar al text sinó que hauria d'ampliar la informació, obrir una porta de reflexió sobre el contingut escrit, o fins i tot, parlar per ella sola.
Per aquest motiu, en els projectes realitzats per ZOÒTROP, priva la imatge, la il.lustració (2D i 3D o infografia) en qualsevol dels seus projectes, tant per donar-li força i atractiu al projecte, com per donar-li una personalitat pròpia i un tret diferencial.

Tanmateix la infografia no és només una il.lustració sinó que, a partir d'altres tècniques, pot esdevenir una animació 3D.

Si desitja més informació pot posar-se en contacte amb nosaltres enviant un missatge a info@zootrop.com o bé trucant al 605 63 90 40

 


© all rights reserved
Produccions Elcallao, sccl. 2004.